آغاز خروج نظامیان ارتش ایالات متحده آمریکا از بزرگترین پایگاه خود در سوریه تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی احتمال حضور گروسی در سومین دور مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در ارتباط با آخرین وضعیت مذاکرات تهران ـ واشنگتن رایزنی السودانی و فرستاده آمریکا به سوریه درباره تحولات منطقه هشدار امنیتی سفارت آمریکا در مکزیک عراقچی به ترامپ: کنجکاوید بدانید چرا تسلیم نمی‌شویم؟ چون ما «ایرانی» هستیم عمان: خوشحالیم که مذاکرات ایران و آمریکا روز پنجشنبه برگزار می‌شود منابع پاکستانی: ۸۰ تروریست در حملات به افغانستان کشته شدند عراقچی: توافقی بهتر از برجام امکان‌پذیر است آکسیوس: مذاکرات ایران و آمریکا با یک شرط جمعه برگزار می‌شود العربی الجدید: برخی گروه‌های عراقی برای حمایت نظامی از ایران در صورت جنگ آماده شده‌اند عراقچی از مذاکرات با آمریکا در روز پنجشنبه در ژنو خبر داد عراق: در حال پیگیری بازگرداندن زندانیان داعش به کشور‌های خودشان هستیم/ تروریست‌هایی که به عراق منتقل شده‌اند، به بیش از ۶۷ کشور مختلف تعلق دارند

حماس: بیش از ۸۰۰ هزار نفر در غزه با قطحی و گرسنگی روبه رو هستند

«اسامه حمدان» از رهبران جنبش حماس چهارشنبه شب هشدار داد:بیش از ۸۰۰ هزار نفر در غزه با قطحی و گرسنگی دست و پنجه نرم می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۱ - ۲۷ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 17
کد خبر: ۲۲۳۹۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ حمدان تصریح کرد: آوارگان در نوار غزه در یک شرایط بحرانی و فاجعه‌بار غیرقابل وصف قرار دارند و از ابتدایی‌ترین امکانات زندگی بی بهره هستند.

وی همچنین هشدار داد: بیش از ۶۰ هزار نفر در نوار غزه مجروح شدند که از امکانات درمانی در داخل و انتقال به بیمارستان دیگر کشور‌ها محروم هستند.

حمدان تصریح کرد: دشمن صهیونیستی بیش از ۲ هزار مورد کشتار و جنایت را در نوار غزه مرتکب شده که طی آن ۳۱ هزار نفر شهید و مفقود شدند.

وی گفت: دولت بایدن را مسئول جنایت رژیم اشغالگر صهیونیستی می‌دانیم.

حمدان اضافه کرد: گردان‌های قسام، گروهان‌های قدس و دیگر گروه‌های مقاومت همچنان نبرد را با قدرت و اقتدار اداره می‌کنند.

وی بر ضرورت تشدید رویارویی با اشغالگران صهیونیست در کرانه باختری تاکید کرد و گفت که از سرویس‌های امنیتی تشکیلات خودگردان دعوت می‌کنیم به مقاومت بپیوندند.

این مقام حماس حملات آمریکا و انگلیس علیه یمن را محکوم کرده و از مواضع انصار الله و ارتش یمن قدردانی کرد.

وی گفت: تشکیل هرگونه دولت مستقل مسأله ملی فلسطین است و هیچ ارتباطی به آمریکا ندارد.

حمدان تصریح کرد: هرگونه عملیات آزادی اسیران باید مبتنی بر توقف کامل تجاوزگری به غزه باشد.

این مقام حماس خبر داد که طرحی را به قطر و مصر ارائه کردیم که به دنبال تحقق آن هستیم، اما رژیم صهیونیستی با آن مخالفت می‌کند.

حمدان همچنین هشدار داد که دارو‌هایی که در اختیار اسیران اسرائیلی قرار می‌دهیم به علت محاصره و تجاوز به غزه درحال تمام شدن است.

این مقام حماس تصریح کرد: هرگونه ابتکار عمل برای ورود دارو برای اسیران اسرائیلی باید شامل ورود دارو برای ساکنان غزه نیز شود.

حمدان همچنین گفت که امیدوار است که نتانیاهو توافق صورت گرفته با میانجی‌گر برای ورود دارو برای اسیران را به بن بست نکشد. / ایرنا

کلمات کلیدی: حمدان غزه حماس
مطالب مرتبط
ارسال نظر